keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Kokoomuksen ja sdp:n yhteistyö vihreiden kommareiden kanssa edistää väestönvaihtoa Tampereella

 Kokoomuksen ja sdp:n yhteistyö vihreiden kommareiden kanssa edistää väestönvaihtoa Tampereella

Näillä kytkyillä kokoomus hakee sdp:n kanssa uusia äänestäjiä. Tuleeko kuvista mieleen jtkn?

Tyypillisesti kokkarit äänestävät kaltaisiaan eli kusettajia

Harri Jaskari lienee sieltä parhaasta päästä ;) ei ole ainakaan liputtanut tyypillisen kommarin tapaan mokutusta ja feminismiä ;)

--------

26.3.2007 uutisarkisto

Kokoomuksen kansanedustaja Harri Jaskari tuomittiin tänään laittomasta uhkauksesta 2200 euron sakkoihin.


Harri Jaskari poistui allapäin Tampereen käräjäoikeudesta.


Oikeus totesi, että Jaskari oli uhannut Eva Roosmaa -nimellä esiintyvää entistä naisystäväänsä keittiöveitsellä ja uhannut tappaa tämän.


Jaskari tuomittiin 55 päiväsakkoon sekä maksamaan uhrille korvauksia 1000 euroa korkoineen. Lisäksi Jaskarin maksettavaksi tuli lähes 2800 euroa oikeudenkäyntikuluja.


Välikohtaus sattui Jaskarin kaksikerroksisessa rivitaloasunnossa aamuyöllä 24. lokakuuta 2004.


Jaskari, hänen silloinen naisystävänsä ja tämän ystävätär olivat olleet ensin ravintolassa Tampereen keskustassa. Ravintolassa Jaskari ja naisystävä olivat riitautuneet ja Jaskari oli lähtenyt kotiin ennen naisia.


Jaskari kielsi uhkailun


Naisten mukaan Jaskari oli ollut kiihtynyt ja mustasukkainen heidän palattuaan asunnolle aamuyöllä pari tuntia talon isäntää myöhemmin. Jaskari oli nimitellyt naisystäväänsä, uhkaillut häntä asunnon alakerrassa keittiöveitsellä ja uhannut tappaa. Naisystävä oli pelännyt henkensä puolesta ja paennut WC-tiloihin.


Jaskarin mukaan mitään veitsellä uhkailua ei tapahtunut. Oikeuden istunnossa hän kertoi olleensa koko ajan talon yläkerrassa sijaitsevassa makuuhuoneessa.


Käräjäoikeus piti entisen naisystävän ja hänen ystävättärensä kertomuksia uskottavina. Todistajana kuultu ystävätär oli kertonut tapahtumista samoin jo esitutkinnassa. Ystävätär oli seurannut tapahtumia asunnon sisäportailta pariskunnan huomaamatta. Vaikka Jaskarin ja naisten kertomukset erosivat, oikeudenkäynnissä ei käräjäoikeuden mukaan jäänyt järkevää epäilystä Jaskarin syyllisyydestä.


Juttua piti puida Tampereen käräjäoikeudessa jo aiemmin, mutta istuntopäivää siirrettiin todistajan sairastapauksen vuoksi.


Harri Jaskari sai eduskuntavaaleissa yli 4 500 ääntä.

---

https://kokoomus-skp-desantteja-kaikki.blogspot.com/

----

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti